Carla Broekhuizen

Van vermogende vrouw naar vermogende vallei-orgastische vrouw.

In 2011 heb ik deelgenomen aan een godinnen retraite met 41 vrouwen. Het heeft mij toen diep geraakt dat er zo weinig vrouwen van hun seksualiteit konden genieten. Dat lag ver buiten mijn belevingswereld. Toen ik dat hoorde, dacht ik: 'het is de hoogste tijd dat alle vrouwen in meer of mindere mate kunnen genieten van hun seksualiteit.' 

Toen ik eind 2015 een aantal vrouwen hoorde praten over Vallei-orgasme dacht ik in eerste instantie 'Waar gaat dit over? Daar hoef ik niet naar toe. Als ik dat ga ontwikkelen, dan kom ik helemaal niet meer op aarde.' Voordat ik kennismaakte met Vallei-orgasme kon ik namelijk al zo genieten van mijn seksualiteit. Omdat we bij YesPower werken met vrouwen, was ik toch benieuwd naar wat maakte dat deze vrouwen zo open en vrij met elkaar spraken over een onderwerp waar vaak veel schaamte omheen hangt. Ik ben intens blij dat ik toch zo nieuwsgierig was om te kijken op de site. De wijsheid die achter het Vallei-orgasme verscholen ligt is groter, dan wij zomaar kunnen bevatten. 

Toen ik een relatie had, was ik niet zo bezig met mezelf te beminnen. Terwijl ik daarvoor, ook als jong meisje, mijn seksualiteit wel had ontdekt en aan zelfbeminning deed. Wat ik heb gemerkt is dat ik door het kennismaken met Vallei-orgasme, mezelf heel anders ben gaan beminnen. Veel liefdevoller en .... het woord volwaardiger komt naar voren. Ik kan er nu ook intens van genieten en helemaal voldaan zijn. Ook kan ik mezelf volledig gevoed voelen daarna. Juist nu ik geen relatie heb, ben ik daar heel blij mee. Eén ding staat voor mij vast: hoe mooi het is, dat ik als vrouw heb mogen kennismaken met mijn verantwoordelijkheid om mezelf intens te laten genieten, zonder dat ik daar een partner voor nodig heb.

 

RESPONSIBILITY

Waar leren wij in onze cultuur écht over omgaan met onze seksualiteit? Met de extra kennis van Vallei-Orgasme, gaan we vanuit YesPower graag de uitdaging aan, om mee te werken aan 'Be Responsible for your Female Sensuality'. Vallei-Coaching biedt een prachtige meerwaarde en zal geïntegreerd worden binnen de reeds bestaande trajecten van YesPower.

 

WAT LEVERT VALLEI-ORGASME OP?

Wat het trainen van Vallei-Orgasme oplevert is voor iedereen verschillend. Ik ben nog meer gaan vertrouwen op datgene wat er zich bij mij aandient. Daarnaast ben ik letterlijk meer gaan zien, horen en mijn geheugen functioneert beter, indien ik ontspannen ben.

Misschien merk je bij jezelf dat je op een of andere manier geïnteresseerd bent, wat Vallei-orgasme jou kan opleveren. Of misschien merk je wel dat je onzeker bent op dit moment over je eigen sensualiteit en/of seksualiteit. Of dat je twijfelt, of dat je nog wel aantrekkelijk genoeg bent of zal blijven voor je partner.  Of zie je partners, van vrouwen uit je omgeving, met mooie, jongere vrouwen. Waarbij het voor jou duidelijk is, dat het vermogen van die partners voor die vrouwen belangrijker is, dan de man zelf. Of heb je last van overgangsklachten en sta je er voor open om te ervaren wat het ontwikkelen van je eigen sensualiteit voor je klachten kan betekenen. Of ben je eenzaam en merk je dat je een steeds grotere behoefte ontwikkelt om een glas elke keer opnieuw leeg te maken, terwijl je eigenlijk heel goed weet dat je jouw pijn verdringt. Of misschien wil je ook, dat jouw ogen weer gaan stralen van binnenuit. Zodat ook jouw omgeving tegen jou zegt: 'Die ........, die heeft een glimlach op haar gezicht. Die er niet vanaf te krijgen is.’ 

 

YESPOWER & VROUWELIJKE SENSUALITEIT

YesPower werkt met bemiddelde vrouwen, die zichzelf dreigen te verliezen en zelf de teugels meer ter hand willen nemen. YesPower zal Vallei-Coaching als onderdeel bij een aantal van haar diensten aanbieden. 

Er zullen introductie bijeenkomsten plaatsvinden over Vrouwelijke Sensualiteit, inclusief lunch voor onze doelgroep, vermogende vrouwen. Tevens worden kleinschalige Customized Retreats met als thema Vrouwelijke Sensualiteit georganiseerd en krijgt de doelgroep de mogelijkheid om binnen de half jaar trajecten van Life Coaching, kennis te maken met de technieken van het Vallei-Orgasme.  

YESPOWER FOUNDATION  -  van vrouwen voor vrouwen

25% van de inkomsten van YesPower gaan naar de YesPower Foundation. De Foundation ondersteunt vrouwen die over constructieve plannen beschikken voor henzelf en hun omgeving. Hierbij zal YesPower Foundation het Local for Local - principe zal hanteren; daar waar de inkomsten van YesPower worden verdiend, zal de YesPower Foundation op zoek gaan naar projecten om te ondersteunen.

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: Groepsles, Individuele begeleiding
  • Werkervaring: Customized Retreats Vrouwelijke Sensualiteit | De Customized Retreats zijn kleinschalige retraites voor maximaal 6-8 personen. Een deel van de tijd wordt de begeleiding groepsgewijs aangeboden. Daarnaast wordt maatwerk geleverd. Om maatwerk te kunnen leveren, gaan we voorafgaand in gesprek. Introductie bijeenkomsten Vrouwelijke Sensualiteit | Iedere twee maanden organiseren wij introductie bijeenkomsten met als thema Vrouwelijke Sensualiteit, voor onze doelgroep. De bijeenkomsten zijn van 10.00 - 14.00 uur inclusief lunch. Vooralsnog zullen de introductiebijeenkomsten in Nederland plaatsvinden.
  • Leeftijd: 49 jaar...... en nu begint het pas echt mooi te worden!
  • Opleiding(en): BANK Trainer Certification - Communicatie trainingen | LMI Leadership Management Institute - Begeleiding Effectief Persoonlijk Leiderschapstrajecten | Diverse massage opleidingen | Integrale Psychotherapie | Bachelor of Social Work | Opleiding Spiritueel Therapeut | NIMA-A

Contact met deze Vallei coach

(* verplichte invoer)
Jouw informatie
Meer in deze categorie: « Ariane van Geijn Caroline Smit »

Estate Sandenburg Koetshuis Langbroekerdijk A26 3947BH Langbroek The Netherlands
Utrecht.
The Netherlands ,3947 BH
+31 88 567 8 765

YesPower is gevestigd op Landgoed Sandenburg op een historische locatie in midden Nederland. Het landgoed ligt verscholen in de natuur van de Kromme Rijnstreek in het buitengebied van Utrecht. Een oase van rust, natuur en inspiratie waar de eeuwenoude historie voelbaar en zichtbaar is. Waardoor ook een wandeling met onze cliënten tot de mogelijkheden behoort.

 

De ruimtes van YesPower zijn sfeervol en authentiek ingericht met warme kleuren en mooie houten elementen, zodat onze cliënten zich snel op hun gemak voelen.