Carla Broekhuizen

 

DANKBAARHEID & VERWONDERING... zijn voor mij de sleutelwoorden rondom Vallei Orgasme.

 • Dankbaar dat ik het heb geleerd hoe weldadig het is om seksuele energie om te zetten in onschuld en levensenergie.
 • Verwondering dat ik heb mogen ervaren hoe weldadig het trainen van Vallei-orgasme is voor alle vrouwen als ze structureel trainen.
 • Dankbaar dat ik nu als schakel kan meewerken om deze oeroude wijsheid te delen met andere vrouwen.

 

In 2011 heb ik deelgenomen aan een godinnen retraite met 41 vrouwen. Het heeft mij toen diep geraakt dat er zo weinig vrouwen van hun sensualiteit & seksualiteit konden genieten. Dat lag ver buiten mijn belevingswereld. Toen ik dat hoorde, dacht ik: 'het is de hoogste tijd dat alle vrouwen in meer of mindere mate kunnen genieten van hun seksualiteit.' 

Toen ik eind 2015 een aantal vrouwen hoorde praten over Vallei-orgasme dacht ik in eerste instantie 'Waar gaat dit over? Daar hoef ik niet naar toe. Als ik dat ga ontwikkelen, dan kom ik helemaal niet meer op aarde.' Voordat ik kennismaakte met Vallei-orgasme kon ik namelijk al intens genieten van mijn seksualiteit. 

Omdat we bij YesPower met jongeren, vrouwen en mannen werken, was ik toch benieuwd naar wat maakte dat deze vrouwen zo open en vrij met elkaar spraken over een onderwerp waar vaak veel schaamte omheen hangt. Ik ben intens blij dat ik toch zo nieuwsgierig was om te kijken op de site. De wijsheid die achter het Vallei-orgasme verscholen ligt is groter, dan wij zomaar kunnen bevatten. 

Toen ik een relatie had, was ik niet zo bezig met mezelf te beminnen. Terwijl ik daarvoor, ook als jong meisje, mijn seksualiteit wel had ontdekt en aan zelfbeminning deed. Wat ik heb gemerkt is dat ik door het kennismaken met Vallei-orgasme, mezelf heel anders ben gaan beminnen. Veel liefdevoller en .... het woord volwaardiger komt naar voren. Ik kan er nu ook intens van genieten en helemaal voldaan zijn. Ook kan ik mezelf volledig gevoed voelen daarna. Juist als ik geen relatie had, was ik daar heel blij mee. Eén ding staat voor mij vast: hoe mooi het is, dat ik als vrouw heb mogen kennismaken met mijn verantwoordelijkheid om mezelf intens te laten genieten, zonder dat ik daar een partner voor nodig heb. 

 

WAT VALLEI-ORGASME OPLEVERT

Alles mag er zijn zoals het is. Omarm het met liefde en het zal zacht worden. Het zal zacht worden en nieuwe mogelijkheden zullen je worden aangereikt. 

Wat het trainen van Vallei-Orgasme oplevert is voor iedereen verschillend. Waar je jezelf ook bevindt op het gebied van je seksuele ontwikkeling, jij staat centraal in jouw proces. Jij bent de bron van je leven en je mag er helemaal zijn zoals je bent. Met al je kwaliteiten en al je beperkingen. Als je iets wilt delen, dan kan dit. Als je niets wilt delen, dan is dit ook oké. Jij staat centraal...
Of je nu voetje voor voetje jouw proces doorloopt zodat verstilling haar werk kan doen of reuzensprongen maakt. Het is allemaal goed. 

Vallei-Orgasme trainen ondersteunt je op je levenspad naar:

 • bewustwording
 • wijsheid
 • gezondheid
 • (nog) meer genieten rondom seksualiteit

 

Aanvullende informatie

 • Coachings vorm: Groepsles, Individuele begeleiding, Telefonische coaching, E-mail / skype coaching
 • Werkervaring: Kleinschalige Maatwerk Retraites Vrouwelijke Sensualiteit De Customized Retreats zijn kleinschalige retraites voor maximaal 6-8 personen. Een deel van de tijd wordt de begeleiding groepsgewijs aangeboden. Daarnaast wordt er maatwerk geleverd. Om maatwerk te kunnen leveren, gaan we voorafgaand in gesprek. Wil je liever de hele week 1 op 1 begeleid worden, neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Oplaaddag Vrouwelijke Sensualiteit Diverse malen per jaar organiseren wij oplaaddagen met het thema Vrouwelijke Sensualiteit. De bijeenkomsten zijn van 10.00 - 17.00 uur inclusief lunch. Als je zo een dag wilt organiseren voor een aantal vrouwen die je kent of geïnteresseerd bent om 1 op 1 begeleid te worden, neem gerust contact met ons op.
 • Leeftijd: 50 jaar...... en nu begint het pas echt mooi te worden!
 • Opleiding(en): BANK Trainer Certification - Communicatie trainingen | LMI Leadership Management Institute - Begeleiding Effectief Persoonlijk Leiderschapstrajecten | Diverse massage opleidingen | Integrale Psychotherapie | Bachelor of Social Work | Opleiding Spiritueel Therapeut | NIMA-A
Meer in deze categorie: « Ariane van Geijn Caroline Smit »
Estate 'De Brink' Maarnse Grindweg 47 3953 LS Maarsbergen The Netherlands
Maarsbergen, Utrecht.
The Netherlands ,3953 LS
‭+31 85 130 00 67
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 22.00 uur. In het weekend van 09.00 - 17.00 uur.
Contact

YesPower is gevestigd op Landgoed De Brink op een historische locatie in midden Nederland. Het landgoed ligt verscholen in de natuur van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, in het buitengebied van Utrecht. Een oase van rust en gastvrijheid, natuur en inspiratie waar de eeuwenoude historie voelbaar en zichtbaar is. Waardoor ook een wandeling met onze cliënten tot de mogelijkheden behoort.

Voor groepsbijeenkomsten maken wij onder andere gebruik van de Hooiberg in Leersum, ook op de Utrechtse Heuvelrug.

Zowel aangrenzend aan de Hooiberg als op De Brink zijn er faciliteiten van een
B & B aanwezig.