Carla Broekhuizen

Dat er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt, begint bij onvoorwaardelijk houden van jezelf.

VO helpt je om onvoorwaardelijk van jezelf te houden in 3 stappen:

  1. Je eigen seksualiteit ontwikkelen
  2. Experimenteren met iemand anders
  3. Jezelf liefhebben op alle niveau's

Stap 4 is je bonus...  Je bent er klaar voor dat er onvoorwaardelijk van je kan worden gehouden.

In 2011 heb ik deelgenomen aan een godinnen retraite met 41 vrouwen. Het heeft mij toen diep geraakt dat er zo weinig vrouwen van hun sensualiteit & seksualiteit konden genieten. Dat lag ver buiten mijn belevingswereld. Toen ik dat hoorde, dacht ik: 'het is de hoogste tijd dat alle vrouwen in meer of mindere mate kunnen genieten van hun seksualiteit.' 

Toen ik eind 2015 een aantal vrouwen hoorde praten over Vallei-orgasme dacht ik in eerste instantie 'Waar gaat dit over? Daar hoef ik niet naar toe. Als ik dat ga ontwikkelen, dan kom ik helemaal niet meer op aarde.' Voordat ik kennismaakte met Vallei-orgasme kon ik namelijk al intens genieten van mijn seksualiteit.

Omdat we bij YesPower met jongeren, vrouwen en mannen werken, was ik toch benieuwd naar wat maakte dat deze vrouwen zo open en vrij met elkaar spraken over een onderwerp waar vaak veel schaamte omheen hangt. Ik ben intens blij dat ik toch zo nieuwsgierig was om te kijken op de site. De wijsheid die achter het Vallei-orgasme verscholen ligt is groter, dan wij zomaar kunnen bevatten. 

Toen ik een relatie had, was ik niet zo bezig met mezelf te beminnen. Terwijl ik daarvoor, ook als jong meisje, mijn seksualiteit wel had ontdekt en aan zelfbeminning deed. Wat ik heb gemerkt is dat ik door het kennismaken met Vallei-orgasme, mezelf heel anders ben gaan beminnen. Veel liefdevoller en .... het woord volwaardiger komt naar voren. Ik kan er nu ook intens van genieten en helemaal voldaan zijn. Ook kan ik mezelf volledig gevoed voelen daarna. Juist nu ik geen relatie heb, ben ik daar heel blij mee. Eén ding staat voor mij vast: hoe mooi het is, dat ik als vrouw heb mogen kennismaken met mijn verantwoordelijkheid om mezelf intens te laten genieten, zonder dat ik daar een partner voor nodig heb.

 

RESPONSIBILITY

Als vrouw snap ik dat je soms worstelt met je sensualiteit & seksualiteit. Waar leren wij in onze cultuur écht over omgaan met onze seksualiteit? Met de extra kennis van Vallei-Orgasme, gaan we vanuit YesPower graag de uitdaging aan, om mee te werken aan 'Be Responsible for your Sensuality & Sexuality'. Vallei Coaching voor de vrouwen en Meervoudig Orgasme voor de mannen, biedt een prachtige meerwaarde in je ontwikkelingsproces als mens.

 

WAT LEVERT VALLEI-ORGASME OP?

Wat het trainen van Vallei-Orgasme oplevert is voor iedereen verschillend. Ik ben nog meer gaan vertrouwen op datgene wat er zich bij mij aandient. Daarnaast ben ik letterlijk meer gaan zien, horen en mijn geheugen functioneert beter.

Misschien merk je bij jezelf dat je op een of andere manier geïnteresseerd bent, wat Vallei-orgasme jou kan opleveren. Of misschien merk je wel dat je onzeker bent op dit moment over je eigen sensualiteit en/of seksualiteit. Of dat je twijfelt, of dat je nog wel aantrekkelijk genoeg bent of zal blijven voor je partner.  Of zie je partners, van vrouwen uit je omgeving, met mooie, jongere vrouwen. Waarbij het voor jou duidelijk is, dat het vermogen van die partners voor die vrouwen belangrijker is, dan de man zelf. Of heb je last van overgangsklachten en sta je er voor open om te ervaren wat het ontwikkelen van je eigen sensualiteit voor je klachten kan betekenen. Of ben je eenzaam en merk je dat je een steeds grotere behoefte ontwikkelt om een glas elke keer opnieuw leeg te maken, terwijl je eigenlijk heel goed weet dat je jouw pijn verdringt. Of misschien wil je ook, dat jouw ogen weer gaan stralen van binnenuit.

 

Iedereen ervaart dingen anders. Hoe het ook is voor jou... hoe zou het voor jou zijn, om je voldaan te voelen en een glimlach op je gezicht te hebben die elke keer opnieuw op je gezicht verschijnt? Op het moment dat je zo een glimlach ervaart, is er van alles mogelijk in je leven. 

 

YESPOWER & VROUWELIJKE SENSUALITEIT

YesPower werkt met jongvolwassenen, vrouwen en mannen, die zelf de teugels meer ter hand willen nemen. YesPower biedt Vallei-Coaching als onderdeel van haar begeleiding aan, als daar behoefte aan is. Waardoor bijvoorbeeld Meervoudig Orgasme of Vallei Orgasme ook onderdeel kan uitmaken van Spiritual Business Consultancy. Omdat je bij Spiritual Business Consultancy aan jezelf werkt op alle niveau's en dat je pure oerkracht een manifesterende kracht in zich heeft, die je zeer goed zakelijk kan inzetten.

Op onze agenda staan diverse oplaaddagen inclusief lunch over Vrouwelijke Sensualiteit en Mannelijke Sensualiteit ingepland. Tevens worden kleinschalige retraites met als thema Vrouwelijke en apart voor Mannelijke Sensualiteit georganiseerd.

 

 

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: Groepsles, Individuele begeleiding, Telefonische coaching, E-mail / skype coaching
  • Werkervaring: Kleinschalige Maatwerk Retraites Vrouwelijke Sensualiteit De Customized Retreats zijn kleinschalige retraites voor maximaal 6-8 personen. Een deel van de tijd wordt de begeleiding groepsgewijs aangeboden. Daarnaast wordt er maatwerk geleverd. Om maatwerk te kunnen leveren, gaan we voorafgaand in gesprek. Wil je liever de hele week 1 op 1 begeleid worden, neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Oplaaddag Vrouwelijke Sensualiteit Diverse malen per jaar organiseren wij oplaaddagen met het thema Vrouwelijke Sensualiteit. De bijeenkomsten zijn van 10.00 - 17.00 uur inclusief lunch. Als je zo een dag wilt organiseren voor een aantal vrouwen die je kent of geïnteresseerd bent om 1 op 1 begeleid te worden, neem gerust contact met ons op.
  • Leeftijd: 50 jaar...... en nu begint het pas echt mooi te worden!
  • Opleiding(en): BANK Trainer Certification - Communicatie trainingen | LMI Leadership Management Institute - Begeleiding Effectief Persoonlijk Leiderschapstrajecten | Diverse massage opleidingen | Integrale Psychotherapie | Bachelor of Social Work | Opleiding Spiritueel Therapeut | NIMA-A

Contact met deze Vallei coach

(* verplichte invoer)
Jouw informatie
Meer in deze categorie: « Ariane van Geijn Caroline Smit »

Estate 'De Brink' Maarnse Grindweg 47 3953 LS Maarsbergen The Netherlands
Maarsbergen, Utrecht.
The Netherlands ,3953 LS
‭+31 85 130 00 67
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 22.00 uur. In het weekend van 09.00 - 17.00 uur.

YesPower is gevestigd op Landgoed De Brink op een historische locatie in midden Nederland. Het landgoed ligt verscholen in de natuur van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, in het buitengebied van Utrecht. Een oase van rust en gastvrijheid, natuur en inspiratie waar de eeuwenoude historie voelbaar en zichtbaar is. Waardoor ook een wandeling met onze cliënten tot de mogelijkheden behoort.

Voor groepsbijeenkomsten maken wij onder andere gebruik van de Hooiberg in Leersum, ook op de Utrechtse Heuvelrug.

Zowel aangrenzend aan de Hooiberg als op De Brink zijn er faciliteiten van een
B & B aanwezig.