VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

dames thee

‘Ja, maar hoe voelt het nou, zo’n vallei-orgasme?’
‘Het blijft een beetje hocus pocus, wat gebeurt er nou concreet?’
‘En wat heeft die 'vallei’ er nu toch mee te maken?’

Overal waar we komen, stellen vrouwen deze vragen. Soms een beetje lacherig, soms voorzichtig en met gedempte stem.

Maar weet je, je hebt het misschien al eens meegemaakt.

Taotrainer Reinoud Eleveld: ‘Stel je de volgende situatie voor: je bent op een feestje en je ziet een leuke man (of vrouw) die je spannend vindt. Of misschien wel je eigen partner, naar wie je de hele avond al lief glimlacht. En zeker als je echt verliefd bent en uiteindelijk gaat vrijen, niet om zo snel mogelijk klaar te zijn, maar om elkaar te ontdekken – je neemt de tijd, je stelt het orgasme juist uit – komen heel veel vrouwen in een vallei-orgasme-achtig ritme terecht. Een kenmerk van een vallei-orgasme is dat je na het orgasme kunt gaan huilen. Een teken dat je een diepere laag van het orgasme hebt aangeraakt. Veel vrouwen komen een paar keer in hun leven per ongeluk in deze toestand terecht, maar ze kunnen die niet herhalen, omdat ze de techniek niet kennen. Ze hebben dus iets heel moois en bijzonders meegemaakt, maar hebben geen idee dat je dit gewoon kunt trainen. Iedere vrouw kan dit trainen.’

Een van de belangrijkste dingen die gebeuren tijdens een orgasme is dat je linker hersenhelft wordt uitgezet. Er ontstaat dan een toestand die je zou kunnen omschrijven als overgave, extase of een gevoel van één zijn. Je hebt geen controle. Er bestaat heel even geen verleden en geen toekomst. Dat gevoel kun je meer of minder intens maken.’

Als je een vallei-orgasme beleeft, spelen deze dingen net zo goed. Maar ga je het bewust trainen, dan leer je ermee spelen en variëren. Een vallei-orgasme is iets natuurlijks. Je lijf kan het al. Oók als je moeite hebt met het krijgen van een orgasme of nog nooit een orgasme hebt beleefd. Het vraagt alleen om een nieuwe manier van naar jezelf kijken en jezelf ontdekken.

In onze cultuur krijgen we daar jammer genoeg niet standaard les in. Het maakt nog geen deel uit van onze seksuele voorlichting. Met Vallei-orgasme introduceren we seksuele voorlichting 2.0. Zodat je niet alleen méér kunt genieten van seksualiteit (je zit lekker in je lijf en krijgt meer ‘voelsbewustzijn’) maar ook ontdekt hoe je seksuele energie kunt gebruiken als motortje in je dagelijkse leven. Daarover later meer.

Voor nu: ben je nieuwsgierig naar wat het vallei-orgasme voor jou kan betekenen? Hier lees je meer over de lentecursus die op 19 april van start gaat.

Hartelijke groet,

Team Vallei 

PS Ben je niet zo van online? Je kunt tijdens de lentecursus ook bij elkaar komen met andere deelneemsters, onder begeleiding van een Vallei-coach. Er zijn verschillende groepjes in Nederland waar je kunt aanhaken. Dit traject heet Krachtbron, hier lees je er meer over.

PS Er komen ook weer lezingen aan. Je kunt eens vrijblijvend komen snuffelen, als je wilt. Dan hoor je het hele verhaal over het vallei-orgasme. Wat is het? En waarom is het onze missie om er 30.000 vrouwen in Nederland en Vlaanderen over te vertellen? De sfeer is open, vrolijk en veilig. We praten op een volwassen manier over seksualiteit. Er staan lezingen gepland op 23 maart in Leeuwarden, op 27 maart in Helmond, op 28 maart in Antwerpen en op 4 april in Wageningen. Hier lees je meer en meld je je aan.

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen