VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

yin fase

Wist je dat er veel meer vrouwen burn-out raken dan mannen? Volgens de taoïsten heeft dat te maken met het verdwijnen van de vrouwelijke yinfase. De wat? Juist: we kennen het niet.

Taoïsten zien alles in yin en yang

Tegenovergestelde krachten die elkaar in balans houden. Er is dag, er is nacht. Er zijn mannen, er zijn vrouwen. Een yinfase is het tegenovergestelde van hard werken. Het is een periode van recuperatie. Van loslaten. Je laat de inspanningen van de afgelopen periode van je af glijden. Je herstelt. Je pleegt achterstallig onderhoud.

Minstens zo belangrijk is het opnieuw opladen van je batterijen

Wat je eigenlijk wilt, is volledig ontspannen aan een nieuwe fase beginnen. Aan 2018 bijvoorbeeld. De taoïsten zeggen daarbij: door ontspannen te beginnen aan het jaar, ga je minder achterstallig onderhoud opbouwen gedurende dat jaar. Zie je de loop waar veel vrouwen in terechtkomen die geen yinfase in hun leven inbouwen?

Een opgeladen vrouw begint met gezonde stuwing aan haar nieuwe jaar. Er draait een motortje. Er is zin. Je hebt de energie om inspanningen te verrichten. Je akkert niet door op je noodvoorziening, maar op reserves die je netjes hebt aangevuld.

Wanneer is de vrouwelijke yinfase?

Hier komt het. Een vrouw laadt op in de winter. Nadrukkelijk niet in de zomer. Dan is ze in haar kracht. Vanaf half december voel je de natuurlijk neiging om 'naar binnen te keren'. De taoïsten zeggen: doe dit uiterlijk 31 december. Vervolgens maak je pas op de plaats. Je beoefent de kunst van het niet-doen. Je ontkoppelt van de dagelijkse beslommeringen. Een maand later – of liever nog zes weken later – kom je weer tevoorschijn.

Het lullige is: de mannelijke yinfase bestaat nog wel

Het is de zomervakantie. Piet heeft drie maanden gewerkt in de bouw. En nu begint de bouwvak. Hij gaat drie weken naar Turkije. Maar dan laden vrouwen toch ook op, zou je denken? Met onze roman op het strand? Niet volgens de taoïsten.

Probeer het natuurlijke ritme van de vrouw eens aan te houden. Kijk naar een boom. Een boom voedt zich en verzamelt kracht uit Moeder Aarde. Onder de aarde is het donker. Het is er stil. Het is er koud. Het is pure yin. Hierbij hoort de winter. Mannen representeren de bovenkant van de boom. De takken in het licht. Zij laden juist op in de zomer. Ze gaan wandelen met vrienden, bouwen een hut met de kinderen, springen in de rivier.

Hoe krijg ik in godsnaam zes weken vrij in de winter, denk je nu

Je kunt het omdraaien. Zou een man zijn zomervakantie opgeven? Nee. Het is van levensbelang. Dat snapt iedereen. De taoïsten zeggen: jij, en alleen jij, bent verantwoordelijk voor je eigen levensgeluk. Waar het om gaat, is dat je leert wijs om te gaan met je vrouw-zijn. Jij bent de enige die een vrouwelijke yinfase in jouw leven gestalte kan geven. Dat kan even knokken zijn, voor je plek. Maar het levert je levenslust op. En daarna leer je het ook aan je vriendinnen (en je zussen en je dochters).

Het vallei-orgasme heeft alles te maken met die yin-fase

Het leert je tappen uit je eigen oerbron: je seksualiteit. Elke keer dat je de technieken van het vallei-orgasme toepast, hou je een mini yinfase. Iedere dag weer, als je wilt. Je tankt bij je eigen benzinestation, diep van binnen. We starten op 18 januari met de online wintercursus van Vallei-orgasme waarin je dit stap voor stap leert.


 

Gratis e-book: over méér energie en je seksualiteit?

Wil je meer weten over je je eigen batterijen kunt opladen door middel van je eigen seksualiteit? En wat het vallei-orgasme daarmee precies te maken heeft? Download gratis het e-book Kom uit de kramp, over heel moe zijn, een burn-out hebben, overbelast zijn en seksualiteit. Je krijgt het direct toegestuurd.

E book kom uit de kramp burnout2

   

 

 

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen