VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

schoonheid wijsheid

‘Keek ik ’s morgens in de spiegel, dan deed ik mijn toch al kleine ogen liefst meteen weer dicht. Ik leek wel zo’n gerimpelde hond, zo’n Shar-pei. De huid van mijn hals zag eruit alsof er te grote trekkracht op stond, en verder naar beneden ging ik maar niet.'

'Ik kon dan wel met enige afgunst kijken naar mijn dochter en haar vriendinnen, die zonder moeite stralend opstonden, zelfs na een nacht stappen. Terwijl ik steeds meer mijn moeder zag als ik naar mezelf keek’, vertelt Vallei-vrouw Mieke (58) over de periode rond de overgang.

Wat Mieke meemaakte is wel een ‘dingetje’ in onze maatschappij.

Of je nou wil of niet, wij westerse vrouwen worden opgevoed met het westerse schoonheidsideaal van jong, gezond en mooi. Maar het idee dat je je schoonheid verliest met ouder worden, is in feite cultureel bepaalde… onzin.

Dat schoonheidsideaal hoort bij jonge meiden en vrouwen. Ze zijn zo mooi, stralend, gezond en blozend, omdat dit het moment is waarop ze zich biologisch gezien zouden moeten voortplanten. Daarom hebben ze een soort gloed, een strakheid, een vonk, die je mooi kunt noemen. Als we ouder worden doen we ons best om met z’n allen zo lang mogelijk jong, aantrekkelijk, stralend en bloeiend te blijven. Met een beetje make-up, een verfje in het haar en jeugdige kleding.

Maar dat is natuurlijk vechten tegen de bierkaai. En de overgang is voor veel vrouwen het moment waarop ze de handdoek in de ring gooien.

Je twééde schoonheid

Eeuwig jammer, weten de taoïsten. Er ligt een tweede schoonheid op ons te wachten, die hoort bij het trainen van je seksualiteit. Misschien verlies je je ideale maten, gaat er hier en daar wat hangen en krijgen we wat bubbels. Maar er wordt ook winst geboekt: je verwerft inner sexiness. Die gaat verder dan de buitenkant. Inner sexiness is een lampje dat van binnen gaat branden. Tot aan je laatste ademteug. Doordat je je seksuele motortje op een andere manier leert inzetten.

Zoals Mieke: 'Die rimpels, die zitten er nog steeds. En dat is prima. Als ik terugkijk naar foto’s van mezelf toen ik jonger was, dan zie ik een prachtige meid. Mooier dan ik mezelf toen vond. Kijk ik naar foto’s van nu, dan zie ik een vrouw die tevreden is, met jonge ogen. En het grappige is: als ik regelmatig de technieken van het vallei-orgasme train, dan merk ik dat op straat mensen naar me kijken en naar me glimlachen. Dat geldt voor kinderen, mannen en vrouwen. Alsof ik iets uitstraal wat anders is. En wat opvalt. Ik ervaar echt meer contact.'

Leer je de vallei-technieken, dan weet je dat je niet meer hoeft te concurreren met een jonge meid van 25. Waarom zou je dat ook willen? Het is duidelijk dat je geen twintig meer bent, en dat is prima. Maar je bent niet uitgeblust: je houdt een vonk in je ogen, die bij veel mensen in het westen lijkt te doven. Dat is een mooi gezicht, indrukwekkend, krachtig en levendig. En dat is een ander soort schoonheid. Het is wijsheid geworden. Continu gevoed door je eigen seksuele kracht.

Wil jij leren hoe dat werkt, de stap maken naar innerlijke schoonheid met de technieken van het vallei-orgasme? Meld je dan aan voor de wintercursus die start op 18 januari.

 

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen