VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

overgave

De zomervakantie overleefd, de kinderen weer naar school, nieuwe projecten op je werk, de tuin op orde, en een opleiding begonnen. Door al dat geren en gedraaf komen we in een soort maximum overdrive.
Maar hoe haal je de kramp eraf? Zodat je leeft in een gezond ritme en niet constant hoeft te persen tot je niet meer kan?

De zomervakantie overleefd, de kinderen weer naar school, nieuwe projecten op je werk, de tuin op orde, en een opleiding begonnen. Door al dat geren en gedraaf komen we in een soort maximum overdrive. 

Maar hoe halen we de kramp eraf? Zodat je leeft in een gezond ritme en niet constant hoeft te persen tot je niet meer kan?

De echte oplossing, die vind je niet buiten jezelf. Die zit gewoon in jou.

Maar wáár dan? Hoe kom ik erbij?

Even rustig ademhalen. Je kúnt stress omkeren en intens leven en werken. ‘Gewoon’ op je volle vermogen. Maar dan zonder dat je ervan in de stress of een burn-out raakt. Dat is het goede nieuws.

Het slechte nieuws is dat niemand je heeft geleerd hoe je het voor elkaar krijgt.

Als je moeder het had geweten, dan had ze je verteld dat het geheim van een ontspannen leven in je bekkenbodem zit verstopt. Het heeft met je seksualiteit te maken.

Een orgasme heeft met overgave te maken. Dat is écht loslaten. Je kunt geen orgasme hebben terwijl je denkt aan je to-do-lijst of aan het avondeten. Dat snap je. Nou komt de brainwave: dat vermogen om diep te ontspannen, door middel van je orgasme, is niet voorbestemd voor in bed.

Huh, denk je?

Het is echt zo. Je leert het door een vorm van zelfbeminning. Waarmee je je eigen seksuele krachtbron aan de praat krijgt en houdt. Ook als je op je werk zit te vergaderen of je in de supermarkt afvraagt of Marietje nou wel of geen gluten eet. We hebben het natuurlijk niet over seks. Of geilheid. Maar over een klein en fijn orgastisch vuurtje dat in jou wakker is. Je voelt je prettig, kalm en vervuld. De hele dag door.

Het eerste stapje is meer contact met je lichaam maken: een stukje uit dat drukke hoofd. Je ontwikkelt je vrouwelijkheid, je zachtheid en je kracht. Door lief te zijn voor jezelf. Daarna leer je de seksuele opwinding op een bepaalde manier door je lichaam sturen. Zodat je jezelf er ook mee oplaadt.

Luister maar naar Ingrid (43) die dit al eerder leerde, in de cursus Vallei-orgasme: ‘Een van de mooie dingen van Vallei is dat ik een totaal ander orgasme heb ontdekt dan het piekorgasme. Wat ik trouwens vroeger helemaal niet zo makkelijk kon voelen… Juist wanneer de opwinding toeneemt, ga je bij Vallei de rust in. Dat zorgt niet alleen – met een beetje tijd en training – voor ongekende orgasmes (echt!), maar ik kan nu ook veel beter op momenten van stress de stilte in gaan.’

Dat betekent: ontspannen werken en leven, in plaats van rennen en vliegen. Kun je het je voorstellen?

Hier lees je er meer over de online cursus waarin je deze technieken leert

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen