VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

moemoemoe

‘Ik zou wel weer zin willen hebben zoals in het begin, toen we net samen waren’.
‘Pff, nou, ik ben vaak zo moe, na het achtuurjournaal lig ik als een zak hooi op de bank’.
‘Sinds de geboorte van onze jongste denk ik eigenlijk nooit meer aan seks.’ 

Bijna een dérde van de Nederlandse vrouwen geeft aan zich meerdere keren per maand leeg te voelen. Iets minder dan een kwart zegt regelmatig emotioneel uitgeput te zijn. Niet zo gek dat bij veel van ons de seks aan de wilgen hangt.

Niet gek, wel ontzettend jammer.
Zeker als je weet dat seks niet alleen leuk en fijn kan zijn, maar óók de motor is om uit de stress en kramp te komen.

Leef je continu onder stress, dan reageert je lichaam alsof je voortdurend in gevaar bent. Ook al is dat helemaal niet zo. Want als je gewoon op je werk zit, is er géén levensgevaar. Hoe complex de situatie daar misschien ook is, het is niet levensbedreigend. Maar zo voelt het wel.

En daarmee trek je je batterijen leeg. Je nieren, zeggen de taoïsten. Ze kijken op een andere manier naar het lichaam en zien de nieren als een soort batterijtjes, waar je startmotor-energie in zit opgeslagen. Oók de energie voor seks.

Als de nieren leeg zijn, door een overdaad aan stress, dan is de startmotor van je systeem onklaar gemaakt. Dan kan je auto er nog zo mooi bij staan – de motor is goed, de benzinetank zit vol, alles is tiptop – maar dan gaat de motor echt niet meer draaien en zit je met jezelf op de bank. Er is maar één oplossing. Je moet die nieren weer vullen, het liefst zo snel mogelijk.

En dat kan, zeggen de taoïsten, met seksuele technieken.
Via zelfbeminning wel te verstaan.
Een hoopgevende boodschap, toch?

Je kunt een vorm van zelfbeminning leren waarmee je je eigen energiebron aanzet. Als bonus kun je er ook nog eens diepe orgasmes mee beleven. Je komt hiermee veel meer in je lijf en uit je hoofd.

In de cursus vallei-orgasme leer je die technieken. Je haalt de kramp van je nieren. Er een natuurlijkere manier van omgaan met jezelf, met wat je wilt bereiken in je leven, en met de opdrachten die je voor jezelf hebt staan. Je leert niet alleen om te stoppen met dat eeuwige ‘doen’, maar ook: dat je niet alles vanuit paniek hoeft te doen. Dat het ook vanuit rust kan.

De techniek leer je door een vorm van zelfbeminning. Heb je dat eenmaal onder de knie, dan kun je je motortje op elk moment aanzetten. Dus ook in de auto of tijdens een vergadering, Zonder dat iemand er iets van merkt.

Mensen die langdurig onder stress leven hebben vaak een rem op hun seksuele leven: een natuurlijke reactie van je lijf om zuinig te zijn met de energie die je nog over hebt. In de herfstcursus vallei-orgasme leer je stapje voor stapje hoe je je energievoorraad aanvult. Dat doe je alléén, met de slaapkamerdeur dicht. Je zult merken, dat je je hierdoor vanzelf weer sterker gaat voelen. Je komt in je kracht. En voilà: ook je zin in seks komt terug.

Hier lees je meer over de herfstcursus.

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen