VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

sophialoren

Wist je dat je van het Vallei-orgasme aantrekkelijker wordt?

Luister maar naar Karen (Vallei-vrouw, 46): ‘Soms beleef ik s’ morgens een vallei-orgasme en voel ik me de hele dag energiek, licht en sterk. Heel sexy ook. Mensen kijken naar me op straat. Heel grappig, alsof ze voelen dat ik iets bij me draag van het geheim. Het voelt alsof ik toegang heb gekregen tot mijn eigen geheime energiebron.’

Je weet inmiddels dat je in de zomer als vrouw in je yang-kracht komt. Je mag bloeien. Jezelf laten zien. De kunst is jouw seksuele energie te laten stromen in jezelf, zonder dat het flirterig, uitdagend of goedkoop is. Wel sexy. Je valt wel op, maar wordt niet lastig gevallen. Je hoeft niet te concurreren met andere vrouwen. Waarom zou je? Je vriend, man of vrouw wordt ook niet jaloers. Het is niet nodig: je straalt.

Het lijkt wel alsof mensen meer respect voor je krijgen. En dat is ook zo.

Dát is pas echt sexy.

Een echt sexy vrouw is in control over haar seksuele energie. Dat is aantrekkelijk. Het zoemt door je lichaam, zonder dat je daar een partner of wie dan ook voor nodig hebt. Je leert het door een vorm van zelfbeminning waarmee je diepe orgasmes kunt krijgen. Daarmee zet je ook nog eens je eigen energiebron aan. Met leeftijd heeft het niets te maken. Kijk nog eens naar de beeldschone Sophia Loren hierboven. Ondertussen in de tachtig en still sexy & going strong. Zij had het te pakken.

In de zomercursus van Vallei-orgasme leer je hoe je dit zelf voor elkaar krijgt. Meld je je nu aan, dan kun je op 18 juli beginnen. Daarna gaan de poorten weer een tijdje dicht.

Waarom het handig is om in de zomer te beginnen? In de zomer ben je actief en voel je je vaak al een stuk sensueler dan in de rest van het jaar. De zomer is vrijer en bloter. Seksuele energie stroomt dan makkelijker. De Vallei-training kun je doen vanuit een mooie hotelkamer, een tent, een zacht-wiegende hangmat of natuurlijk lekker in je eigen slaapkamer met de ramen open en een zacht briesje over je huid. Wel opletten: je traint de technieken van het Vallei-orgasme wanneer je in je eentje én veilig bent. In de zomercursus leer je precies hoe dat zit en waarom het belangrijk is.

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen