VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

mannen zomer

Waar wij vrouwen mogen bloeien in de zomer, lijkt er met onze mannen iets heel anders aan de hand.

Een van onze Vallei-vrouwen zei het zo: ’Het lijkt wel alsof hij terugschakelt in zijn één en met zijn hoofd heel ergens anders zit. Hij is er wel, maar ook weer niet.’ Midzomers heeft zij dan ook het gevoel dat zij de kar moet trekken.

Herkenbaar, zeggen de taoïsten. Natuurlijk zelfs.

Het komt omdat mannen opladen in de zomer. Het is hun yin-periode. Voor vrouwen is de zomer juist een yang-periode. In de ideale wereld hou jij zomers de bordjes in de lucht. Onze mannen trekken zich niet terug, maar laden op door te doen. Door te bewegen in het zonlicht. Ze hebben het nodig, om later weer te kunnen presteren.

Hij gaat fietsen. Een rondje golfen in de avondzon. Een extra biertje drinken bij de BBQ. Aan de buitenkant zien we mannen in de zomer van hot naar her gaan. Maar van binnen is er iets anders aan de hand.

Ze willen even geen verantwoordelijkheid dragen.

Hij wil best de tent opzetten, maar jij mag de plek uitzoeken. Hij wil best koken, als jij de boodschappen doet (of hem tenminste een lijstje meegeeft). Hij wil lekker werken in de tuin, maar op zijn eigen tempo. Hij wil graag op vakantie, maar geen beklemmende schema’s alsjeblieft. Hij wil graag een historisch stadje bezoeken, maar laat hem niet nadenken over de souvenirs. Brr.

Wat betekent dat voor jou?

Of je het nou leuk vindt of niet: zoon, broer en man – maar ook mannelijke collega’s - laten even geen last op hun schouders toe. Misschien doen ze af en toe een poging, maar diep van binnen willen ze vrij scharrelen.

En zo erg is dat niet, want een man die in zijn yin-periode goed oplaadt, is een fijnere man de rest van het jaar. En in de winter kan hij jou ondersteunen. Zo hou je elkaar uit de wind. De yin-periode van de mannen is nog onbegrepen in onze cultuur. Net als de yin-fase - de winter - van de vrouwen, overigens. Terwijl die kennis het nou net zo veel makkelijker maakt. Voor mannen en vrouwen.

Als vrouw heb je zomers dus wat extra’s nodig. Het is extra belangrijk dat je seksuele motortje draait. Want dan heb je de energie om te genieten en extra hooi op je vork te nemen. Weet je hoe je je seksuele energie erbij haalt, dan is dit geen punt. Het is zelfs leuk en het voelt natuurlijk.

Hoe je dat doet, leer je in de zomercursus van Vallei-orgasme. Je leert je orgastische kracht te gebruiken voor je eigen vitaliteit en vrouwelijkheid.

Hier meld je je aan.

Je begint op 18 juli samen met een grote groep vrouwen. Precies als de mannen willen afschakelen dus.

Warme groet en tot volgende week,

VO handtekening

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen