VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

skippy

Het hitteverhaal van Ester  

Ester: ‘Die belofte van meer energie was precies waar ik naar op zoek was. Van jongs af aan heb ik het gevoel dat ik tegen het leven opboks. Dat ik moet knokken om dingen voor elkaar te krijgen. Ik wil ook heel veel, weet ik van mijzelf - ik hou niet van leegte. Ik draai daardoor eigenlijk altijd op een hogere versnelling dan mijn lichaam aankan. In 1991 kwamen de eerste burn-out-klachten. Sindsdien heb ik een erg laag energieniveau. Toch blijf ik veel dingen doen, dat kan ook niet anders. Soms begrijp ik niet waar ik dan weer heel even de energie vandaan haal, maar dan ben ik naderhand toch weer doodmoe. Mijn natuurarts heeft me wakker geschud. Hij maakte me duidelijk dat als ik zo door zou gaan, dat ik niet oud zou worden. Ik schrok me een hoedje. En toen kwam de vallei-cursus op mijn pad.


Toen ik begon aan de cursus leek het wel alsof ik achteruit ging. Ik had nóg minder energie, was nog vaker moe en begon soms bekaf aan de dag. Toch had iets in mij vertrouwen dat ik op het juiste spoor was beland, dus ik ging door. Nu begrijp ik dat ik in contact kwam met een berg  onbetaalde energierekeningen, ik had een schuld openstaan waaraan ik me voor het eerst kon overgeven. Gedurende de tijd vorderde ging het steeds beter. Ook mijn natuurarts begon de verschillen duidelijk te merken. Elke keer schoof mijn energieniveau iets naar de goede richting. Kleine, soms moeilijke merkbare stapjes, maar nu niet meer te ontkennen: ik heb zelfs mijn middagslaapje niet altijd meer nodig.  Dat is voor mij heel bijzonder.

Ik ben heel blij met mijn extra energie. Daarnaast ben ik bewuster geworden van mijn modus operandi. Ik doe de dingen meer vanuit ‘zachtheid’ en vanuit rust, in plaats vanuit die eeuwige derde versnelling. De lijfspreuk van de cursus pas ik dagelijks toe, dan zeg ik tegen mijzelf: hèhè, wat een toestand. Het is een proces om het helemaal in mijn leven te integreren, maar elk stapje doet me duidelijk goed.’

 

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen