VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

'Mijn man is onverzadigbaar (en ik geef hem dus steeds seks), hoe erg is dat?' Daar schreven we vorige week over en het leverde een stortvloed aan post op met allerlei vragen. Deze bijvoorbeeld: 'Interessant, maarre kan het ook andersom zijn? Ik heb namelijk altijd zin en mijn man niet.'
Een andere vrouw schreef: 'En hoe zit het met twee vrouwen? Komt het daar ook voor?'
 
Het antwoord is twee keer ja: verschil in verlangen want daar gaat het hier over: de een heeft meer zin in seks dan de ander komt voor bij hetero's, homo's, oude en jonge stellen.
 
nb 44 2014


 
We hebben taotrainer Reinoud Eleveld nog eens gevraagd hoe het nou precies zit: is viriliteit misschien zelfs voor een deel erfelijk? 'Jazeker,' zei Reinoud, 'als een man en een vrouw met goed gevulde testikels en eierstokken een liefdesbaby maken we kunnen er wel van uitgaan dat Burt Lancaster en Deborah Kerr dat hier aan het doen zijn , maken ze een kind met goed gevulde nieren. Een kind dat 'tussen de bedrijven door verwekt wordt€ heeft minder lading in de nieren. Als je het leven begint met volle nieren, dan heb je geluk. De taoïsten noemen de meegegeven energie in de nieren 'voorouderlijke energie€. Het is startmotor-kracht voor je hele systeem, ook voor je seksualiteit. Mensen met goed gevulde nieren zijn virieler en hebben meer zin in seks dan mensen met minder goed gevulde nieren.'
 
Als je zin in seks beschouwt als een emmertje, dan heeft de een dus een groter emmertje dan de ander. En je snapt natuurlijk wel dat het een wonder zou zijn als je een partner treft met een emmertje dat exact even groot is.
 
Betekent dat dan dat je je erbij neer moet leggen als je een klein emmertje hebt en dus niet zoveel zin in seks? Niet per se, want vrouwen met weinig zin hebben erg veel baat bij de technieken van het vallei-orgasme. Daarmee leer je waar je seksualiteit zit (bij veel seksueel ingedutte vrouwen zit het verstopt) en hoe je die sensualiteit weer tot leven kunt brengen. Je kust het wakker. Fijn voor jezelf en voor je partner.
 

Team Vallei

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen