VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

Vorige week zaterdag slierden we met vriendin Betty door de stad. We slenterden wat, ver van het centrum en ploften neer op een rustig terrasje. Midden in de zon. Je begrijpt niet dat we met maar twee andere koppels aan een tafeltje zaten. Rond drie uur we hadden al een biertje op werd Betty onrustig. Ze wilde naar een plek met veel mensen.
Wij: 'Er zijn hier toch ook mensen, wat bedoel je?'
Zij: 'Ik heb honger.' 
Wij: 'Je hebt net twee hotdogs op, doe normaal.'

Ze bedoelde wat anders.

 NIEUWSBRIEF 18

 Ze had honger in seks en wilde een man.

Betty is vorig jaar gescheiden na een lang en ongelukkig huwelijk en heeft het regelmatig op haar heupen. Ze zegt dan: 'Ik ben horny, ik moet bevredigd worden.' We voeren keer op keer hetzelfde gesprekje.
Wij: 'Denk je dat een onenightstand je gaat bevredigen?'
Zij: 'Nou, ik denk niet dat ik klaarkom, maar ik wil gewoon... uh... aandacht.'
En dan zeggen wij: 'Geef jezelf dan aandacht!'

We hebben Betty natuurlijk allang verteld over het vallei-orgasme en waarom uitgerekend zij er bij gebaat zou zijn. Voor degenen die het nog niet weten, dit is het verhaal: als je de technieken van het vallei-orgasme leert, krijg je grip op je seksualiteit. Is je seksualiteit ongetraind (dat geldt voor alle westerse vrouwen) dan is ze als jong hondje dat als een dolle aan de riem loopt te trekken. Het hondje bepaalt waar jullie naartoe gaan en sleurt jou mee. Zoals je een jonge pup kunt africhten, zo kun je ook je seksualiteit trainen. Je loopt dan niet meer als een kip zonder kop, zoals Betty, achter je eigen, wilde geilheid aan (waardoor je je laat nemen in een steegje, midden in de nacht seks hebt op het biljart of 's morgens wakker wordt naast een heel onappetijtelijke vent), maar

JE STILT JE EIGEN HONGER.

Al eens gedacht hoe fijn dat is? Hoe prettig en rustig het zou zijn om niet meer voortgedreven te worden door onvervuld verlangen? Je beschermt jezelf tegen teleurstellende seksuele avonturen. Je legt een stevig fundament onder je bestaan. Als single maak je betere keuzes.

Team Vallei 

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen