VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

We hielden van Bridget Jones vanaf haar eerste dagboek. De herkenning. En de humor. Om Bridget Jones' dagboeken konden we zo hard lachen dat we van de bank vielen.

bridget


Deze maand kwam het nieuwe boek van schrijfster Helen Fielding uit: Bridget Jones, Mad about the boy. Bridget is inmiddels 51, heeft twee kleine kinderen en zoekt nog steeds die liefde, want Mark Darcy is dood. Bridgets vrienden vinden dat ze na vier jaar rouw gewoon seks nodig heeft:

'Een vrouw heeft behoeftes,' gromde Talitha theatraal. Wat is een moeder voor voorbeeld voor haar arme kindertjes als ze lijdt aan een minderwaardigheidscomplex en seksueel gefrustreerd is? Als je niet snel een beurt krijgt, groei je letterlijk dicht.' 

Zaterdag, 21.15 uur:

Kinderen slapen en huis is donker en stil. O god, IK BEN ZO EENZAAM.
Iedereen in Londen behalve ik is op stap, buldert van het lachen met vrienden in een restaurant en gaat straks naar huis om seks te hebben. 

Kort daarna danst ze eindelijk weer eens close met een man:

Flitsen en golven van lang vergeten lust stroomden door me heen, alsof ik het monster van Frankenstein was dat werd aangesloten op elektriciteit, maar dan romantischer en sensueler en ik merkte dat ik instinctief met mijn vingers in het haar van die vreemde voelde, en aan de huid in zijn nek. 

Een dag later (na seks met die danspartner), 0.55 uur:

Rusteloos en opgewonden. Heb het gevoel dat ik al die tijd in een van mannen verlaten woestijn heb geleefd en dat het nu ineens mannen regent.

Zie je wat er met Bridget Jones aan de hand is?

In 1996, toen we nog niets van de oosterse visie op seksualiteit wisten, had je het ons niet moeten vragen. Maar nu bezien we de wereld met andere ogen. Bridget Jones leidt aan onvervuld verlangen, zoals de taoïsten dat zo mooi noemen. Ze is seksueel drooggekookt. Ze zorgt maar voor haar kinderen, zoekt op internet naar goede datingpartners (rampzalig natuurlijk) en vergeet ondertussen het ALLERBELANGRIJKSTE.

Als Bridget Jones het vallei-orgasme zou kennen, zou ze zich niet in allerlei hunkerende en hopeloze seksavontuurtjes storten. Ze zou seksueel zelfvoorzienend zijn en eerder de Ware Jacob vinden.

Het nadeel zou natuurlijk wel zijn dat wij niet meer zouden kunnen gieren om al die idiote toestanden. Dat dan weer wel.

Team Vallei

 

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen