VO 57 vragen 3

Het eerste tipje van de sluier

Wat is een vallei-orgasme? Het is ... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Meer weten? Lees het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het direct toegestuurd.

 

Hartje1 We gaan vertrouwelijk om met gegevens. Hier lees je ons privacy-statement.

We hadden graag juichend verteld dat verliefdheid tegenwoordig honderd jaar kan duren. Maar de realiteit heeft me ingehaald.

Verliefdheid gaat over.

Jammer hè. Hoe leuk zou het zijn als we eindeloos met sterretjes in de ogen naar de ander zouden kijken, hoe fijn zouden we op gewicht blijven (de meeste vrouwen vallen af als ze hevig verliefd zijn) en wat zou de seks eenvoudig zijn.

Luchtkasteel

Maar de vlinders verdwijnen. Na een maand of zes of na een jaar is het gebeurd. Ook met de vanzelfsprekende seks en de hitsigheid. Het ligt aan de hormonen, die maken je ontvankelijk voor de ander en zorgen voor verrukkelijke vrijpartijen.
Het is een soort drug en het is tragisch maar waar: je vindt het niet meer terug. Laatst spraken we een vrouw die heimwee heeft naar die eerste tijd. Ze zei: 'Soms denk ik: weet je wat, we gaan uit elkaar en beginnen gewoon opnieuw.'
Leuk bedacht, maar de natuur laat zich niet foppen. 

'Dus er is niets te doen?'

Nou ga even zitten. Er is een manier om de vreugde van het vrijen van de eerste tijd terug te vinden. Als je de technieken van het vallei-orgasme leert, kom je op de bal te zitten. Je krijgt meer zin in seks omdat je weet waar de vonk zit. Je wordt een sensuelere vrouw.
Eeuwige verliefdheid is een sprookje, het vallei-orgasme zeker niet. Dat is praktisch en toepasbaar en door alle vrouwen te leren. Het is een heel fijn cadeau aan jezelf en aan de liefde.

Team Vallei

Reacties  

Permalink2 Mijnheer Henque
Maar dat kan je niet zomaar als algemene waarheid stellen. Die chemische oorzaak verdwijnt maar soms komt zorgt het gedeelde leven voor een bron die minstens zo diep is en zorgt dat het gevoel blijft. Geen idee hoe en waarom verder, maar ik heb nog steeds vlinders, voel blijdschap en wordt verlegen enzovoorts van Mevrouw Henque, ook na 10 jaar.
11-01-2014 18:43 Citeer
Permalink1 Mieke Schepens
Graag gelezen.
18-10-2013 13:00 Citeer

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen

vallei on tour400  

Vallei on tour

Kom naar een introductielezing.

 

Kennismaken

vallei orgasme 1x1 400  

Vallei-orgasme

De online cursus.

 

Lees meer

krachtbron400  

Krachtbron

De online cursus + 6 bijeenkomsten. 

Lees meer

 

Vallei coach worden

De opleiding.

 

Lees meer

vo coach worden 400
 

Volle batterijen

Een verdiepende dag voor vallei-vrouwen.

 

Lees meer

VB 400
 

En de mannen?

Zij leren het meervoudig-orgasme.

 

Lees meer

endemannendan 1x1 400

 

 

De online cursus 

 

Inschrijven

Inloggen