Blog

sophialoren

Wist je dat je van het Vallei-orgasme aantrekkelijker wordt?

Luister maar naar Karen (Vallei-vrouw, 46): ‘Soms beleef ik s’ morgens een vallei-orgasme en voel ik me de hele dag energiek, licht en sterk. Heel sexy ook. Mensen kijken naar me op straat. Heel grappig, alsof ze voelen dat ik iets bij me draag van het geheim. Het voelt alsof ik toegang heb gekregen tot mijn eigen geheime energiebron.’

Je weet inmiddels dat je in de zomer als vrouw in je yang-kracht komt. Je mag bloeien. Jezelf laten zien. De kunst is jouw seksuele energie te laten stromen in jezelf, zonder dat het flirterig, uitdagend of goedkoop is. Wel sexy. Je valt wel op, maar wordt niet lastig gevallen. Je hoeft niet te concurreren met andere vrouwen. Waarom zou je? Je vriend, man of vrouw wordt ook niet jaloers. Het is niet nodig: je straalt.

Het lijkt wel alsof mensen meer respect voor je krijgen. En dat is ook zo.

mannen zomer

Waar wij vrouwen mogen bloeien in de zomer, lijkt er met onze mannen iets heel anders aan de hand.

Een van onze Vallei-vrouwen zei het zo: ’Het lijkt wel alsof hij terugschakelt in zijn één en met zijn hoofd heel ergens anders zit. Hij is er wel, maar ook weer niet.’ Midzomers heeft zij dan ook het gevoel dat zij de kar moet trekken.

Herkenbaar, zeggen de taoïsten. Natuurlijk zelfs.

Het komt omdat mannen opladen in de zomer. Het is hun yin-periode. Voor vrouwen is de zomer juist een yang-periode. In de ideale wereld hou jij zomers de bordjes in de lucht. Onze mannen trekken zich niet terug, maar laden op door te doen. Door te bewegen in het zonlicht. Ze hebben het nodig, om later weer te kunnen presteren.

zomercursus

Heb je het warm? Zet je ventilator dan nog maar een standje hoger, want we hebben een fijn en pikant nieuwtje voor je.

Vanaf vandaag schrijf je je in voor de Vallei-zomercursus.

De taoïsten zien de zomer als de vrouwelijke yang-fase, de tijd om naar buiten te gaan, jezelf te laten zien en nieuwe energie op te doen. Genieten van lange zomerse dagen én nog langere avonden met leuke mensen, van lekker eten en drinken, van een koel briesje over je warme huid. En van seks.

zomer jurk

Hoe krijg je de energie voor een unieke, zinderende zomer?

De kern van de zomer is dat je laat zien wie je bent. Is de lente vooral een uitbarsting van groen, in de zomer vallen juist alle individuele verschillen op, met bloemen – en vrouwen – in alle kleuren, soorten en maten.
Vier jij als vrouw je eigenheid, dan is de zomer een soort podium waarop jij mag stralen.

Helaas lukt lang niet alle vrouwen dat.

 

'Blegh, weer zo'n vrouwending€, ontvingen we als reactie onder een van de blogs op onze website. Het ging over het verschil tussen een vallei-orgasme en een piekorgasme (voor als je het niet weet: een piekorgasme duurt zo'n 5 seconden, het speelt zich af tussen je benen. Een vallei-orgasme kan lang duren en plaatsvinden in je hele lichaam).

Daarachter volgde: 'Waarom mogen vrouwen niet gewoon tevreden zijn met hun huidige orgasme? Waarom moet het altijd nieuwer, beter en langer? Ik heb wel wat beters te doen.'