Alke Bruining

VO ondersteunt en stimuleert me op mijn pad van onderzoek en zelfontwikkeling. Het brengt zoveel meer eigenheid, zelfstandigheid en gevoelsbewustzijn.  
Ben je hier ook nieuwsgierig naar? Graag ga ik met jou hierover in gesprek.

Het belangrijkste dat VO mij heeft gebracht is meer gevoelsbewustzijn, zachtheid, vitaliteit, verbinding en een beter zicht. Het heeft me nog meer gestimuleerd op mijn pad van onderzoek en zelfontwikkeling.

Sisterhood
De verbinding tussen vrouwen onderling is voor mij belangrijk. Dat ervaar ik ook steeds weer bij ontmoetingen met Vallei-vrouwen. Vallei-vrouwen zijn vrouwen die over alle aspecten van het vrouw-zijn kunnen, willen en durven praten.
Ik ben een rijker mens. Blijvend onderzoekend en in ontwikkeling. 

Ik ervaar meer zelfstandigheid vanuit betrokkenheid met mezelf en de ander. Tegenwoordig hoef ik niet meer te 'schreeuwen' om ruimte in te nemen of te krijgen. Ik heb mijn eigen ruimte.

Het zacht leren kijken - onderdeel van de VO-training - heeft mijn zicht letterlijk positief ontwikkeld. Er is voor bril of lenzen steeds minder correctie nodig. 

'We zijn een druppel van de oceaan, de oceaan zijn wij.'
Wij vrouwen kunnen elkaar stimuleren en hebben elkaar nodig om zachtheid in de wereld te brengen. Vrouwelijke, zachte kracht brengt meer begrip en verbinding. Dan kan een seksueel veilige wereld voor vrouwen (en voor mannen) ontstaan.  

Wat?
Graag wil ik vrouwen - via De Mooierij, mijn praktijk voor de uiterlijke en innerlijke verzorging - vertellen dat zij hun 'pot met goud'  binnen handbereik hebben. Seksuele energie is de krachtigste en meest creatieve energie die er bestaat. We weten toch dat we hiermee een baby kunnen maken? We weten toch dat we hier zeer creatief van kunnen worden? Wij vrouwen hebben die energie ook tot onze beschikking! Doe er dan ook iets extra's mee. Het hoe, wat en waarom leer je in de online VO-training.

Extra cadeautje?
De VO-training leert je, je eigen seksuele energie in te zetten om sensueler, vitaler, gezonder en krachtiger te worden. Je wordt echt zelfstandig en minder afhankelijk van wat een ander vindt, doet of zegt. En zo'n Vallei-orgasme? Dat kan het extra cadeautje zijn dat je met deze training krijgt. 

Hoe?
Iedereen die hier nieuwsgierig naar is, mag mij e-mailen of bellen.
De vrouwen die met de VO-training bezig zijn, begeleid ik graag bij de vragen die ontstaan, alsook met het trainen van de Helende Klanken en de Chi Kungs.
Dat doe ik een-op-een, in een groepje of in samenwerking met een collega Vallei-coach.

 

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: Groepsles, Individuele begeleiding
  • Werkervaring: 17 jaar Zelfstandig Ondernemer innerlijke en uiterlijke schoonheid - "Ziet je buitenkant er uit, zoals je binnenkant zich voelt?"; Access Consciousness Bars Practitioner; het aanleren van zelfhypnose; (Kundalini)Reiki; vele vormen van massages; geleide meditaties; Hypnotic Beauty
  • Leeftijd: 65
  • Opleiding(en): Volle Batterijen; VO-training; Krachtbron; Krachtbron Plus; ValleiCoach. Voortgaande Tao-training bij Rosana van der Wagt; on-line (7 jaars) tao-training Reinoud Eleveld.
Dominee Rijperstraat 24
Amersfoort, Utrecht.
Nederland ,3815 XE
033-4757340