Alice Sanders

Toen ik hoorde van Vallei-orgasme werd ik nieuwsgierig. Wat was dat nou weer? Na enig doorvragen bleek dat je ook meer energie van zou krijgen. Wat een geweldig initiatief! Vrouwen mogen best goed voor zichzelf zorgen en ik merkte dat ik en andere vrouwen in mijn omgeving dachten: €œhoe zit dat nu met mij?€

Hoewel er iets van €˜schaamte' om het doen van deze cursus bij me was, wist ik zeker dat ik deze training een keer ging doen. Ik stelde het uit omdat ik het erg druk had in mijn bedrijf maar uit voortdurende nieuwsgierigheid ben ik een half jaar later toch gestart met deze training. Het heeft me veel gebracht en ik wil dit overbrengen aan vrouwen die oprecht geïnteresseerd zijn.

Het is mijn doel om vrouwen te leren liever en zorgzamer te zijn voor zichzelf. Hierdoor wordt het leven niet alleen blijer en veiliger. Als liefdevolle, bewuste vrouwen kunnen wij dit ook overbrengen op €œonze kinderen€ die daardoor betere keuzes kunnen maken in hun liefdesleven.

Dit heeft de Taoïstische leer van de training 'Vallei Orgasme' me gebracht:€¨€¨

- Kennis over het Taoisme en het innerlijke landschap

- Snelle en ultieme ontspanning door een simpele oefening

- Achtergrond over de samenhang tussen lichamelijke, geestelijke en seksuele energie

- Zelfliefde 

- Seksuele onafhankelijkheid 

- Verbinding

- Een mooiere en verstandiger kijk op seksualiteit

Tot heden ben ik door diverse vrouwen (en mannen) benaderd om meer te vertellen over "het vallei orgasme". Er is "achter de schermen' meer behoefte aan gezonde informatie over zachte en gezonde seksualiteit dan openlijk wordt toegegeven. Er zijn nog steeds veel vrouwen die pijn ervaren bij het vrijen en zelf niet weten hoe ze meer voor zichzelf kunnen zorgen en afhankelijk denken te zijn van een partner. De wijsheid van de Taoïsten -Je seksuele energie als bron van kracht - is (nu) nog onbekend. 


Je kunt me vragen stellen over het programma van het Vallei Orgasme, maar ik kom hier ook gerust meer over vertellen in een groep  op of een podium. Je zult me soms tegenkomen als trainer in een groepje.

Het is mijn doel om vrouwen te leren liever en zorgzamer te zijn voor zichzelf. Hierdoor wordt het leven niet alleen blijer en veiliger. Als liefdevolle, bewuste vrouwen kunnen wij dit ook overbrengen op €œonze kinderen€ die daardoor betere keuzes kunnen maken in hun liefdesleven.

 

 

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: E-mail / skype coaching
  • Werkervaring: Mijn voornaamste werkervaring komt uit de zakelijke markt en mijn inmiddels 8 jaar durende ondernemerschap. In 2008 heb ik een zijstapje gemaakt en mee verdiept in coaching en counselling. Hoewel ik maar kort als counselor heb gewerkt, heeft deze studie me veel gebracht en zijn mijn huidige klanten overwegend ondernemers die mensen trainen of coachen. Zie meer via Linkedin, https://www.linkedin.com/in/alicesanders
  • Leeftijd: 51
  • Opleiding(en): Trainingen van Vallei Orgasme 2013, online programma Vallei Orgasme 2014, Sexy tot je tachtigste 2015, 2 daagse "Vallei - Volle Batterijen 2015 - 2016 Krachtbron training December 2016, Beëdigd Vallei Coach Taotraining Online
Meer in deze categorie: « Addy Rombouts Jeannette Hessels »
Oostoever
Amsterdam , Noord-Holland.
Nederland ,1064 NS
Contact